Generell databeskyttelse forordning (GDPR) Overholdelse

bareflort.no trenger samle in, lagre og behandle dine personlige opplysninger slik at vi kan tilby våre tjenester til deg, og vi må oppnå din samtykke til at vi kan behandle dataene dine. Du gir oss det samtykke når du melder deg på å bruke våre tjenester ved å sjekke samtykke boksen eller ved å trykke på send-knappen, men du kan også tilbakekalle tillatelse hvis eller når du ombestemmer deg.

Denne personvernpolitikken vil forklare hva du trenger å vite om dine data og hva vi gjør med det.

1. HVEM VI ER
P.O. Box 6 Walkerswood, P.O. Walkerswood St. Ann Jamaica er datakontrolleren, noe som betyr at vi er ansvarlige for innsamling, behandling og lagring av dataene dine.

(a) Relaterte selskaper
Vi eier mange ulike sosiale og dating nettsteder og mobile applikasjoner. Vi kaller disse våre RELATERTE selskaper. Disse Relaterte Selskapene kan operere våre nettsteder på våre vegne eller gi tjenester til oss som gjør at vi kan tilby våre Tjenester til deg, og det kan hende at det kreves å behandle dataene dine. Til slutt er vi ansvarlige for at våre Tilknyttede Selskaper bruker dataene dine i samsvar med tillatelsene du gir oss.

(b) Tilknyttede Nettsteder
Våre Relaterte Selskaper har også egne nettsteder og mobile applikasjoner, og vi ønsker å gi deg tilgang til så mange potensielle tilpassinger som mulig innen vårt store gruppedatabase. For å aktivere dette, vil vi dele dine opplysninger på våre Tilknyttede Nettsteder og markedsføre våre forskjellige produkter og tjenester til deg. Du tillater oss å reprodusere og kringkaste informasjonen i din profil gjennom hele eller deler av våre Tilknyttede Nettsteder og våre Tilknyttede Selskaper med det formål å levere tjenestene til deg.

2. DINE RETTIGHETER OM TILGANG ELLER ENDRING AV DIN DATA 

(a) Tilgang til data vi beholder
Du kan be om en kopi av data som vi holder på deg veldig enkelt. Kopier er gratis, og vi vil prøve å svare på din forespørsel innen kort tid (i Europa innen 30 dager). Bare send en e-post til vår databeskyttelse samtykke-teamet på [email protected] feste en gjeldende bilde eller skanning av ID med bilde (pass eller førerkort) og en strømregning (for å gi bevis på din identitet og adresse). Ved bekreftelse av din identitet, vil vi sende e-post eller sende en kopi av dataene til deg. Hvis det blir forespurt om registreringer av chat-historier som kan inneholde personopplysninger fra en tredjepart, kan vi redigere informasjonen deres, med mindre du har skriftlig samtykke fra tredjepart for at vi skal dele informasjonen.

(b) Endring eller korrigering av dataene vi har
Vi ønsker å sikre at alle dataene vi holder på er korrekt og oppdatert. Ta kontakt med oss for å gjøre noen endringer i våre poster på support.bareflort.no.

(c) Endre samtykke og utmelding
Du er fri til å endre kriteriene dine om hvilke personlige data du tillater oss å holde. Bare kontakt support.bareflort.no med eventuelle endringer du ber om. Vi må imidlertid råde deg til at valg av visse databehandling / lagringsalternativer vil føre til tap av funksjonalitet og påvirke brukeropplevelsen.

(d) Europeisk rett til å bli "glemt"
Hvis du bor i Europa og bruker våre tjenester, har du rett til å slette alle dataene dine når du slutter å bruke tjenestene og lukke kontoen din. Vi må kanskje holde en oversikt over enkelte data for sikkerhetsformål (for å hjelpe politiet i tilfelle av kriminell aktivitet) eller for betaling (for å bevise for banker som vi fikk tillatelse til å ta betaling fra deg hvis du betaler for å bruke tjenestene). Hvis du ønsker å slette alle dataene dine, vennligst kontakt oss på [email protected].

3. INFORMASJONEN VI SAMLER INN

bareflort.no behandler dine personlige opplysninger til å møte våre juridiske, lovmessige og kontraktsmessige forpliktelser og for å gi deg våre tjenester. Vi samler aldri unødvendige personopplysninger fra deg og behandler ikke informasjonen din på noen måte, unntatt som spesifisert i denne uttalelsen. Kildene til data kan omfatte kunder, mellommenn, data fagene direkte, tredjeparter som er koblet til data emnen (for eksempel en annen tjenesteleverandør som leverer tjenester til deg) eller open-source materiale. Datatypen vi kan samle inn og behandle:

(a) Vi samler inn data når du registrerer deg og oppretter eller redigerer profilen din
Vi vil samle dine personlige opplysninger, inkludert men ikke begrenset til, brukernavn, e-postadresse, fødselsdato, telefonnummer, kjønn og eventuell annen informasjon du sender når du oppretter en profil og registrere deg på våre Tjenester.

(b) Vi samler inn data når du kommuniserer med vårt Supportteam
Hvis du kontakter kundeservice vil vi beholde all informasjon du oppgir til oss, inkludert registreringer av korrespondanse.

(c) Datatypen vi kan samle inn når du bruker våre tjenester
Hvis du surfer på nettstedet vårt, melder andre brukere, oppdaterer profilen din eller utfører annen aktivitet i tjenestene våre, samler vi inn følgende data:
• All informasjon du laster opp til profilen din, inkludert bilder og videoer.
•  Eventuelle meldinger du sender til eller mottar fra oss eller andre brukere gjennom tjenestene.
•  En oversikt over aktiviteten din, inkludert blokklister og søkhistorier.
•  Detaljer om eventuelle transaksjoner du utfører, inkludert all informasjon vi trenger for å levere de produktene eller tjenestene du registrerer deg for å bruke.
•  Data fra dine andre sosiale nettverkskontoer hvis de er knyttet til våre nettsteder.
•  Din plassering i henhold til IP-adressen tilordnes til datamaskinen eller mobilenheten ved din Internettleverandør, og mobilposisjonsdata.
•  Bruk data om hvordan du bruker nettstedet vårt. Dette er hva vi anser Anonyme data, som vi samler inn ved hjelp av Cookies.

 (d) Informasjon vi samler inn om din posisjon
Vi kan hente posisjonsdata fra datamaskinen og / eller mobil enhet. Når du åpner tjenestene fra en mobil enhet, får du muligheten til å tillate lokalisering av deling med vår applikasjon. Hvis du ikke vil dele posisjonsdataene dine med oss, kan du slå av denne funksjonen ved å følge instruksjonene for mobilenheten. Vi kan spore din IP-adresse hvis du bruker en datamaskin for å få tilgang til tjenestene. Hvis du bruker en mobil enhet, bruker vi GPS med et nøyaktighetsområde på 20 til 100 meter. Selv om posisjonsdata er anonyme og kan ikke brukes til å identifisere deg, kan det vises til andre brukere, så var forsiktig hvis du ikke ønsker å publisere din posisjon. Hvis du velger å endre eller slå av posisjonsdeling, for å gi deg en mer lokalisert tjeneste og lokalisert tilpassing, viser vi deg som et tilfeldig generert sted innenfor postnummerområdet du har oppgitt.

4. HVORDAN BRUKER VI DIN PERSONLIG INFORMASJON

• For å administrere brukerkontoen din med oss (inkludert administrere kontoen din og gi deg kundestøtte).
• For å hjelpe oss med å forbedre tjenestens struktur, layout og brukervennlighet.
• For å tillate deg å delta i eventuelle interaktive funksjoner i tjenestene (inkludert funksjoner som krever et mobilnummer).
• For å hjelpe til med å tilpasse gjentatte besøk til og bruk av Tjenestene.
• For å varsle deg om eventuelle kompatible tilpassinger eller noen tilpassing som er i nærheten av hvor du befinner deg.
• For å gi deg informasjon om produkter, tjenester eller nyheter.
• For å svare på eventuelle spørsmål, kan du reise opp eller svare på eventuelle kommentarer du kan sende til oss.
• Å varsle deg om endringer i vår tjeneste eller funksjonaliteten til nettstedet.
• Å tilby deg andre produkter, programmer eller tjenester fra oss selv og våre partnere, samarbeidspartnere og utvalgte tredjeparter som vi tror kan være av interesse for deg.
• For å utføre forskning og analyse om bruk av eller interesse for våre produkter, tjenester eller innhold, eller produkter, tjenester eller innhold som tilbys av andre; eller utvikle og vise innhold og annonsering skreddersydd for dine interesser på nettstedet vårt og andre nettsteder, inkludert å vise våre annonser til deg når du besøker andre nettsteder.
• Å varsle deg når vi gjør endringer i vår Vilkår for bruk
• På annen måte håndheve eller utøve noen rettigheter i vår Vilkår for bruk
• For å bekrefte kjøp har du gjort gjennom vår hjemmeside.
• Hvis du tilbys, kan du også velge å motta pushvarsler fra oss på mobilenheten. Vær oppmerksom på at enhver kommunikasjon fra andre brukere passerer gjennom våre interne systemer, som vi bruker til å matche meldingen til deg og generere en e-postvarsling uten å oppgi noen opplysninger bortsett fra det valgte skjermnavnet og informasjonen i profilen din.
• Vi bruker informasjonen du gir om andre, slik at vi kan sende dem invitasjoner, gaver, kort eller annet innhold på dine vegne eller via nettstedet vårt. Noen ganger kan vi også bruke denne informasjonen til å tilby produkter, programmer eller tjenester til dem;
• Mobile-enhet databruk: når du får tilgang til vår nettside på en mobil enhet, kan vi bruke den innsamlede informasjonen til noe formål nevnt i denne personvernpolicy;
• Bruk av ikke-personlig informasjon: Vi bruker samlet informasjon om våre brukere og ikke-personlig informasjon som vi samler for å forbedre design, funksjonalitet og innhold på nettstedet vårt, og tillate oss å tilpasse opplevelsen med nettstedet og tilbudene våre. Vi bruker denne informasjonen:
  • Å gi, vedlikeholde, tilpasse, beskytte, forbedre og utvikle våre produkter, programmer og tjenester og for å drive vår virksomhet.
  • For å analysere bruk og ytelse av nettstedet vårt (inkludert å utføre annonsesporing og nettstedsanalyse eller mobilapplikasjon).
  • For oss og våre partnere, samarbeidspartnere og utvalgte tredjeparter å tilby deg produkter, programmer eller tjenester.
• Trygghet og sikkerhet: vi kan overvåke aktiviteten din for å sikre at du og andre brukere overholder vår Vilkår for bruk og vår Retningslinjer for personvern, og å overvåke all mistenkelig aktivitet på våre nettsteder. Dette kan omfatte å overvåke dine bilder, innhold, profiler, meldinger og chathistorier og andre aktiviteter du utfører på nettstedet.

5. DETALJER OM HVORDAN VI BRUKER DIN INFORMASJON

(a) Hvordan bruker vi bildene dine
Som forklart i vår Vilkår for bruk, Når du laster opp et bilde til noen av våre tjenester, tillater du oss å bruke det bildet for reklame og andre kommersielle formål, royaltyfritt. For detaljer, vennligst se vår Vilkår for bruk

(b) Når og hvorfor kan vi utsette informasjonen din til tredjepart
• Juridiske opplysninger:
Vi kan bli pålagt ved lov, f.eks gjennom potensielle eller faktiske rettssaker, rettsordre, offentlige eller offentlige myndigheter, eller regler og forskrifter innen eller utenfor ditt bostedsland for å avsløre all eller deler av informasjonen din til tredjepart. Vi kan også avgjøre det som er nødvendig for å gjøre slik opplysning i tilfelle et problem med nasjonal sikkerhet, rettshåndhevelse eller andre lignende situasjoner som vi anser nødvendige, for eksempel påstand om påstått brudd på opphavsrett, varemerker eller andre tredjeparter rettigheter av brukere.
• Tredjeparts tjenesteleverandører:
Vi deler dine personlige opplysninger med tredjeparts tjenesteleverandører for å tilby tjenestene til deg, inkludert tredjeparter som bistår oss med informasjonsbehandling, kreditt- og betalingsbehandling, oppfyllelse av abonnementsordren, administrering og hosting av data og gjennomføring av forbrukerforskning eller tilfredshet undersøkelser. Disse opplysningene gjelder å tilby våre tjenester, forbedre våre tjenester og levere målrettet annonsering til deg. Vi gir ikke dine kontaktopplysninger til tredjeparter for direkte markedsføring av dem til deg uten ditt uttrykkelige samtykke. Vi lagrer ikke kredittkortdetaljer, og vi deler heller ikke kundedetaljer med noen tredjepart.
• Andre selskaper i samme konserngruppe som oss.
• En kjøper eller potensiell kjøper av vår virksomhet.
• Våre profesjonelle rådgivere, som våre advokater, der det er nødvendig for dem å gi råd.
• Andre personer hvis vi har plikt til å utlevere eller dele informasjonen din for å overholde en lovlig forpliktelse.
• Forretningspartnere/tilknyttede selskaper:
Når du registrerer eller foretar kjøp på nettstedet vårt eller klikker våre annonser som tilbys på tredjeparts nettsteder eller applikasjoner, kan vi dele dine personlige opplysninger med de virksomheter som vi samarbeider med for å tilby de aktuelle produktene, tjenestene eller annonsene. Når du velger å engasjere deg i en bestemt selgeres tilbud eller program, tillater du oss å gi din e-postadresse og annen informasjon til den selgeren.
• Annonse servere:
På nettstedet vårt kan tredjeparter presentere eller vise annonser, gi oss datainnsamling, rapportering, måling av annonsemåte og analyse av nettsteder, samt bistå med levering av relevante markedsføringsmeldinger og annonser. Disse tredjepartene kan vise, redigere eller angi egne cookies. Bruken av disse teknologiene av disse tredjepartene er underlagt og styrt av deres egne retningslinjer for personvern. De kan også få informasjon om andre programmer du har lastet ned til mobilenheten, de mobile nettstedene du besøker, og annen informasjon om deg eller enheten din for å kunne analysere og vise anonym målrettet annonsering på nettstedet og andre steder.
• Aggregert eller ikke-personlig informasjon:
Vi kan dele dine ikke-personlige opplysninger vi samler inn under noen av de ovennevnte omstendighetene. Vi kan også dele det med andre selskaper og tredjeparter for å utvikle og levere målrettet annonsering på nettstedet vårt og på nettsteder eller applikasjoner fra tredjeparter og for å analysere og rapportere om annonsering du ser. Vi kan også kombinere ikke-personlig informasjon vi samler med ytterligere ikke-personlig informasjon samlet fra andre kilder.

6. MARKEDSFØRING

(a) Når vi markedsfører direkte til deg om våre produkter og tjenester
Vi kan dele informasjonen din med våre tilknyttede nettsteder og tilknyttede selskaper for å utvikle og levere målrettet annonsering av våre produkter og tjenester til våre tilknyttede nettsteder og tilknyttede selskaper til deg, eller for å hjelpe oss med å utarbeide markedsføringsrapporter. Vi kan sende deg informasjon om våre produkter og tjenester, nyheter og tilbud, og utvalgte produkter og tjenester fra tredjepart som vi mener kan være av interesse for deg. Vi kan gjøre dette ved å kontakte deg via e-postadressen eller mobilnummeret du har oppgitt. Enhver kommunikasjon mottatt fra oss, som samtykket av deg, vil tydelig angi at den sendes av oss. Du har mulighet til å velge bort markedsføringskommunikasjon når som helst ved å logge deg på kontoen din og gå til din E-postinnstillinger side.


(b) Når tredjeparter markedsfører deg (Våre "tredjeparts Affiliate-Tjenester")
Hvis du har samtykket i å motta markedskommunikasjon fra tredjeparter, referert til som Affiliate Services, kan dataene dine videreføres til tredjeparter når vi går inn i data delingsavtaler med dem for markedsføring og analytisk rapportering formål. Vi kan ikke holdes ansvarlig for innholdet i tredjeparts kommunikasjon eller produkter / tjenester de markedsfører. Hvis du har gitt ditt samtykke, men ombestemmer deg, kan du melde deg ut når som helst ved å logge inn på kontoen din og gå til din E-postinnstillinger side. Vær oppmerksom på at du også vil bli bedt om å kontakte de enkelte tredjepartene som har markedsført deg hvis du ønsker å slutte å motta kommunikasjonen.

7. HVOR LAGRER VI DINE DATA

Personopplysningene vi samler inn fra deg, kan overføres til og lagres på et sted utenfor EØS-området. Det kan også behandles av rettshåndhevende organer, ansatte og uavhengige entreprenører (for eksempel å behandle betalingsopplysningene dine eller gi støttetjenester til oss). Ved å sende inn dine personlige opplysninger til oss, godtar du denne overføringen, lagringen og behandlingen. Vi vil ta alle rimelige nødvendige steg for å sikre at dine data blir behandlet forsvarlig og i samsvar med disse retningslinjene for personvern.

8. HVOR LENGE HOLDER VI DIN DATA

Vi lagrer kun data så lenge det er nødvendig å levere produkter og tjenester til deg og andre, med informasjon som vanligvis holdes til du kansellerer medlemskapet ditt.

(a) Kansellerte brukere
Hvis du er en kansellert bruker, vil vi slette alle dataene dine 9 måneder etter avbestillingsdatoen. Det er viktig at vi beholder dataene dine for denne korte perioden etter avbestilling for å sikre at vi kan svare på eventuelle betalings- eller andre relaterte spørsmål eller gi informasjon til tredjeparter i samsvar med våre bestemmelser om offentliggjøring som er beskrevet i denne retningslinjene, f.eks. bistå politiets etterforskning. Selv etter at du har fjernet informasjon fra profilen din eller slettet kontoen din, kan kopier av denne informasjonen fortsatt være synlig og / eller tilgjengelig på Internett i den utstrekning slike opplysninger tidligere har blitt delt med andre eller kopiert eller lagret av andre brukere eller i den utstrekning slik informasjon har blitt delt med søkemotorer. Vi kan ikke kontrollere, og vi aksepterer ikke noe ansvar for dette. Hvis du har gitt tredjepartsprogrammer eller nettsteder tilgang til dine personlige opplysninger, kan de beholde slik informasjon i den utstrekning det er tillatt i henhold til deres vilkår for bruk eller personvern.

(b) Svartelistet, utestengt og avsluttet brukere
Hvis kontoen din er stadig sies opp av oss, er du registrert som en potensiell eller faktisk svindler, eller en potensiell eller på annen måte trussel for vår virksomhet eller våre brukere, vil e-postadressen beholdes på vår interne svarteliste for så lenge vi mener er nødvendig for å beskytte bedriften og dets brukere.

9. HVORDAN SIKRER VI DATAENE DINE

Overføringen av informasjon via Internett er ikke helt sikker. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere sikkerheten til dataene dine overført til Nettstedet; enhver overføring er på egen risiko. Vi tar rimelige administrative, fysiske og elektroniske tiltak for å beskytte og beskytte dine opplysninger mot uautorisert tilgang eller avsløring. Dette inkluderer bruk av Secure Sockets Layer-programvare (SSL), som krypterer personlig informasjon du skriver inn og lagrer informasjonen din i kryptert form bak en brannmur som er utformet for å blokkere tilgang utenfor vårt nettverk. Selv om vi bruker kommersielt fornuftig innsats for å beskytte personvernet til dine opplysninger, kan overføringer på Internett ikke gjøres helt sikre. Videre kan vi ikke forsikre deg om at din personlige informasjon som vi samler ikke vil bli brukt eller avslørt inkonsekvent med denne personvernpolitikken. Vi påtar oss intet ansvar eller ansvar for utlevering av noen av dine opplysninger på grunn av feil i overføring, uautorisert tredjepartstilgang eller andre årsaker utenfor vår rimelige kontroll.

10. DU KAN HJELPE HOLDE DINE EGNE DATA SIKRE

Vi anbefaler og oppfordrer deg og alle våre medlemmer til å tenke nøye på informasjonen du avslører.
• Ikke legg e-postadresser, webadresser, chat detaljer, telefonnumre fullt navn eller adresser, kredittkortopplysninger, fødselsnummer, førerkort detaljer, og annen sensitiv informasjon i profilen din.
• Vær forsiktig med å legge sensitive opplysninger om deg selv på profilen din, for eksempel din religiøse betegnelse og helseinformasjon. Selv om du frivillig kan gi denne informasjonen til oss når du oppretter profilen din, inkludert dine seksuelle preferanser og etnisk bakgrunn, er det ikke nødvendig å gjøre det.
• Husk at fotografier eller videoklipp som du legger inn på nettstedet, kan avsløre slike sensitive personopplysninger. Hvor du laster opp og velger å dele sensitiv informasjon om deg selv, aksepterer du eksplisitt at vi behandler informasjonen din og gjør den offentlig til andre brukere. Når du legger inn informasjon om deg selv eller bruker meldingstjenesten, er mengden personlig informasjon du deler på egen risiko. I tillegg kan disse innleggene vises på andre nettsteder eller i søk på emnet for innleggingen din. Hvis du legger inn noe som er uforenlig med våre betingelser, forbeholder vi oss retten til å si opp kontoen din.

11. INFORMASJONSKAPSEL BESTEMMELSENE

Vi kan samle inn informasjon om din datamaskin eller mobilenhet ved hjelp av informasjonskapsler. Hvis du bruker nettstedet vårt, samtykker du i bruk av informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som er plassert på datamaskinen av nettsteder du besøker, og gir statistisk data til oss. De identifiserer deg ikke personlig, men forteller oss mye om nettleservanene dine, som hjelper oss med å skreddersy din brukeropplevelse for å dekke dine behov. Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre sikkerheten vår, hjelper oss med å samle informasjon under abonnement og forstå våre webtrafikkutviklinger og dele dine ikke-personlige opplysninger med nøye utvalgte tredjeparter for markedsføringsformål.
12. RETT TIL Å ENDRE RETNINGSLINJENE 

Vi gjennomgår regelmessig vår personvernpolicy og vil legge inn eventuelle endringer i den på denne siden. Vi oppfordrer deg til å regelmessig sjekke vår personvernsbestemmelsene for å være sikker på at du er oppdatert på hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter som helst, kan vi dele det med andre parter. Vi kan også kontakte deg fra tid til annen for å gi råd om eventuelle endringer hvis vi føler at slik varsel er nødvendig avhengig av omfanget av endringene.

13. TREDJEPARTS NETTSTEDER LINKS

Våre nettsteder, apper og reklamemateriell kan, fra tid til annen, inneholde lenker til og fra nettstedene til våre tredjepartsnettverk, annonsører og partnere. Hvis du følger en link til noen av disse nettstedene, må du være oppmerksom på at disse nettstedene har sine egne retningslinjer for personvern og at vi ikke godtar noe ansvar eller forpliktelse for disse retningslinjene. Vennligst sjekk disse retningslinjene før du sender inn personlige opplysninger til disse nettstedene.

14. BESKYTTE BARN

Vi søker ikke eller målretter personer yngre enn lovlig alder for innsamling av informasjon på nettet. Vårt nettsted tillater ikke barn under 18 år å bli brukere, og vi godtar ikke informasjon fra barn. Ved å sende inn informasjon til oss, representerer du at du er over 18 år. Vi oppfordrer mindreårige til å søke foreldres samtykke før de gir informasjon om seg selv eller deres husholdninger til alle på Internett. Vi oppfordrer foreldrene til å ta en aktiv rolle i å beskytte deres barns personvern og sikkerhet og for å forhindre upassende bruk av informasjon om sine barn. Vi støtter utviklingen av teknologier som hjelper foreldre til å kontrollere innsamling og bruk av personlig informasjon fra barn som bruker elektroniske tjenester i sine husholdninger.

15. SPØRSMÅL ELLER KLAGER

Hvis du har noen spørsmål eller klager om disse personvernsbestemmelsene, kan du kontakte vår databeskyttelsesperson på [email protected]
Hvis du ikke er fornøyd med hvordan vi håndterer noen klager, kan du når som helst hente en klage med landets nasjonale databeskyttelsesmyndighet. Dette vil trolig være Informasjonskommissærens Kontor i landet du bor i.

16. LOVGIVNING

Lovene i Norge regulerer denne personvernpolitikken og enhver tvist eller krav som oppstår som følge av eller i forbindelse med den eller dens gjenstand (herunder ikke-kontraktsmessige tvister eller krav). Hvis det finnes en konflikt mellom den engelske versjonen og den oversatte kopier av personvernpolitikk, vil den engelske versjonen gjelde.