Bli medlem nå! Det er GRATIS
Jeg er:
Skriv inn informasjonen din:
Velg din alder:
Skriv inn hvor du er:
Tilbakestill passord

Skriv inn e-postadressen din nedenfor, og vi sender deg instruksjoner for å opprette et nytt passord. Pass på at du oppgir den samme e-postadressen du brukte til å opprette profilen din.

Fikk ikke e-post? Sjekk din søppelpost-mappe!

Din forespørsel blir behandlet.
Vennligst vent…
Profile Picture

“bareflort.no er et supert valg hvis du ønsker å møte andre og nyte livet!”

Pernyterlivet, 28, Drammen

Ha en vill trekant med sexy nordmenn i kveld!

step1

Det er så enkelt og morsomt å møtes på nettet!

Det er enkelt å møtes! Bare oppgi en gyldig e-postadresse, velg et sexy brukernavn, og bekreft! Du er straks klar til å begynne å lete etter sexy par du kan møte. Prøv nå!

step2

Finn sexy par for å ha trekant!

Det er enkelt å bruke søkeverktøyet vårt til å finne riktig par til din trekant! Tusenvis av lokale par vil ha sex med en mann, i kveld! Kan det være du?

step3

Møt lokale folk på BareFlort!

Liker du det du ser? Send melding til et sexy par, eller vent på at de sender melding til deg! Bruk funksjonene våre til å ha sex når du vil, så ofte du vil!

Bla gjennom tilgjengelige medlemmer

Det er helt nytt for meg å være med en annen mann. Han var skeptisk til å ta steget, men bareflort.no gjør at det hele oppleves enkelt og naturlig. Jeg var raskt i en trekant med det beste fra begge verdener.

Liker_grupper 25/27, Levanger

Den samme rutinen kan av og til bli kjedelig. Vi var ubevisst ute etter det bareflort.no kan tilbyr på en rask, enkel og naturlig måte. Nå kan vi la fantasien løpe løpsk.

Han_med_en_annen 28/29, Hammerfest

Vi har vel hørt om slike nettsider og hvor vanskelig de er å bruke. Vennene våre fortalte oss at bareflort.no er raskt og gir bedre resultater enn ventet. Vi lagde en konto og allerede neste kveld kunne vi oppfylle fantasien vår.

Eventyrlysten 20/24, Stavanger

All The Hot Singles Are Here

Vi garanterer at du finner det du er ute etter!

Uansett hva du er ute etter, hjelper vi deg med å finne det med færrest mulig steg og minst mulig tid! Vårt sofistikerte søkeverktøy er enkelt å bruke, og vi garanterer at du får en best mulig match – uansett hvor du bor eller hvor du reiser! Du kan finne par som oppfyller dine fysiske behov, seksuelle interesser og som er på et passende sted!

Du kan få sex hvor som helst i Norge eller verden!
Why We're The Best Hookup Finder
Vi har millioner av medlemmer over hele verden. Uansett hvor du bor – hjelper vi deg med å danne en trekant! Hvis du er ute etter kinky sex, har lyst til å prøve kjendisstilen med å dele menn og kvinner, eller du bare er nysgjerrig og ønsker å utforske seksualiteten i trygge omgivelser – du finner akkurat det du er ute etter her! Vi hjelper medlemmene våre med å møte par som passer perfekt, ved bruk av søkeord, bilder, lokasjon og mange andre funksjoner andre nettsider ikke har! Du kan bruke våre generelle søkeverktøy for å se det store utvalget av medlemmer vi har. Du kan også skreddersy søket slik at det passer til dine behov. Det er enkelt og morsomt! Ved å bruke appen vår, trenger du ikke å måtte være ved PC-en for å møte folk! Les mer om appen vår nedenfor!.
Horny Members Are Ready To Meet Tonight

Ha sex når og hvor som helst, med hvem som helst!

Bruk appen vår til å finne par uansett om du er i Norge eller i utlandet! Uansett om du tar en pause på jobb, er på puben eller på shopping – du kan finne sexy par mens du er i farten! Appen er enkel å laste ned til mobilen, og den ser bra ut. Varslene våre kan angis til diskret slik at ingen vet hva du gjør! Vi prioriterer personvern og diskresjon hos Bare Flort!

Se brukervurderinger

Vi har vært i swinger- og trekantmiljøer i flere år. Derfor besøkte vi bareflort.no og oppdaget at det var veldig innovativt og brukervennlig. Vi bestemte oss derfor for å gjøre det til en del av hverdagen.

VilHaMer 22/23, Moss

Vi liker å reise, prøve nye matretter og ha et åpent sinn. Derfor har bareflort.no vært en viktig brikke i livet vårt. Vi har møtt mange menn og kvinner som er akkurat som oss.

MerogHardere 30/32, Kristiansand

Få ting gir mer adrenalinkick enn det å dele en seng med mange forskjellige mennesker samtidig. bareflort.no skjønner dette og gjør det hele mulig. Vi har prøvd mye nytt med menn, kvinner og av og til begge deler. Vi har absolutt ikke fått nok. Det er så mye å oppdage og veldig mye nytelse å gi!

KonstantKåt 33/33, Hønefoss

Hook Up With Women In Only A Few Minutes!

28 196 412 og stigende!

Nyt sexy trekanter med sexy par på sexsiden som er kåret til best av magasiner over hele verden. Oppfyll fantasiene dine på Bare Flort! Vi garanterer at du får sex! Hvorfor er vi den mest populære nettsiden for trekanter og tilfeldig sex? Kom og finn ut!

Vi har de fleste medlemmene av alle norske møtesidene!

Vi har flest antall på verdensbasis og lokalt i Norge! Millioner av par bruker tjenestene våre for å møte tilgjengelige menn som er interesserte i å bli med dem på soverommet, og tusenvis av lokale par VIL HA SEX MED DEG!
We're Rated As The Most Preferred Adult Hookup Site By Top Men's Magazines
Grunnen til at vi har flere par og medlemmer enn noen annen nettside, er at vi tilbyr de beste medlemsfunksjonene og det enkleste brukergrensesnittet. Vi gjør alt for å tilby enestående kundestøtte. I en nylig spørreundersøkelse blant menn som er ute etter trekanter på de største swinging-nettsidene, ble vi rangert som nr. 1 for mest attraktive par OG de mest fornøyde parene og mannlige medlemmene. Registrer deg i dag og finn ut hvordan du kan få sex med drømmeparet ditt. Finn ut hvorfor vi er førstevalget blant alle som søker medlemmer!
Why Are We The Easiest Hookup Site To Use?

Funksjoner som gjør at medlemmer kommer tilbake!

Noen av de beste medlemsfunksjonene våre inkluderer chattemuligheter på nettsiden. Ser du et sexy par? Send dem en melding og begynn å chatte. Liker du det du leser? Trapp opp det hele med sexy videochat på nettsiden. De fleste medlemmer møtes innen få dager etter å ha innledet samtale om trekanter. Mange av brukerne våre kommer tilbake for andre, tredje, fjerde, og så videre, gang! Vi har det største antallet faste brukere og fornøyde medlemmer. Det er enkelt å finne det du vil ha og få det du vil ha på bareflort.no. Bli med og finn ut hvorfor vi er den mest populære nettsiden for trekanter og swinging!

Bla gjennom tilgjengelige medlemmer

Mange kommer til Oslo for å nyte festivallivet. Men det finnes mye annet moro her også. Vi er ute etter spennende opplevelser, og med bareflort.no. har vi møtt lokale menn, til og med turister som er på ferie.

Jeg tenner ikke på hva som helst. Jeg liker fetisjer, og eksperimentelle saker. Jeg liker å få nytelse via smerte. Det er ikke alltid like lett å finne noen med de samme interessene som jeg har. Etter at jeg begynte å bruke bareflort.no. har jeg møtt både kvinner og menn som vil det samme som meg. De er ikke redde for å utforske grensene sine.

Everyone Is Hooking Up Online!

Vi øker oddsen for at du får sex i kveld!

Vi benytter hyppige og gratis nyhetsbrev og sideoppdateringer for å gi deg de ferskeste tipsene fra sex- og datingeksperter. Du kan holde deg oppdatert via e-poster og sidevarsler. Vi forteller deg om populære steder medlemmer bruker for å møte de nyeste medlemmene på nettsiden vår. Aldri gå glipp av muligheten for sex igjen!
Find Your Perfect Adult Hookup!

Bli premiummedlem for ekstra sexappeal og oppmerksomhet

Uansett om du ønsker å møte par eller du er mer interessert i møte kvinner alene tilbyr vi flest muligheter! Du kan ha trekant I KVELD! Slik fungerer det:
We Live Up To Our Promises!
Vi uthever profilsiden din til andre medlemmer! Du kan velge vår diskrete eller “usynlige” medlemsprofil. Hvis du ønsker mest mulig oppmerksomhet, uthever vi profilen din GRATIS for å øke eksponeringen til andre medlemmer og øke sjansene dine til å få sex! Bli en medlemsfavoritt! Ved å snakke med og møte andre, kan par og single legge igjen anmeldelser og vurderinger til deg. Disse kan du velge å vise på profilen din! Jo flere date du går på, jo flere treff du har – JO FLERE FÅR DU! Det er enkelt og moro. Dette er grunnen til at vi er brukerfavoritten blant alle sexsider i Norge og resten av verden!

Vi finner medlemmer i nærheten av deg som ønsker å møtes NÅ.

Hvis du ikke er interessert i å vente på en date og kun ønsker å møte et par som vil ha sex i kveld, kan du bruke søkeverktøyet vårt. Finn et par i nærheten som er klar for å møtes! Bli tilfredsstilt i kveld. Du kan leve en vill livsstil, og møte par overalt! Hvorfor vente?

Finn ut hvorfor vi er best for norske trekanter!

Registrer deg i dag!