Bli medlem nå! Det er GRATIS
Jeg er:
Skriv inn informasjonen din:
Velg din alder:
Skriv inn hvor du er:
Tilbakestill passord

Skriv inn e-postadressen din nedenfor, og vi sender deg instruksjoner for å opprette et nytt passord. Pass på at du oppgir den samme e-postadressen du brukte til å opprette profilen din.

Fikk ikke e-post? Sjekk din søppelpost-mappe!

Din forespørsel blir behandlet.
Vennligst vent…
Profile Picture

“Du er garantert å møte spennende mennesker på Bare Flort!”

Romeo298, Oslo

Møt din norske mann i kveld!

step1

Registrer deg for å møte sexy, homofile menn

Alt du trenger å gjøre for å få sex eller finne menn å gå på date med er å registrere deg med en gyldig e-postadresse, lage et brukernavn og bekrefte! Besøk oss nå og prøv selv!

step2

Søk etter lokale menn for å finne det du vil ha

Ha det gøy i kveld ved å bla gjennom tusenvis av homofile og bifile menn i nærområdet. Hvis du er klar, er de klare! Så enkelt er det! Møt noen nå!

step3

Chat og møt i kveld via BareFlort

Så snart du har funnet en mann du liker, kan du sende ham en melding og nyte sexy videochat! Eller avtal å møtes med én gang. Uansett hva du vil ha – du finner det her!

Bla gjennom tilgjengelige, norske medlemmer

Jeg har ikke lov til å snakke med kundene mens jeg er på jobb. Derfor trenger jeg en annen måte å møte mennesker på. bareflort.no er den perfekte løsning fordi det gir et nettverk av mennesker på samme alder og med samme smak.

JegLikerDetStort 27, Trondheim

Jeg liker å gå langs elva mens jeg holder hender med en fyr, eller mens han har hånden i baklomma mi. Etter at jeg begynte å bruke bareflort.no har jeg hatt hender overalt.

Ut_av_skapet_og_mot_veggen 29, Hamar

Jeg liker å gå på byen og høre på trendy musikk. Av og til klarer jeg ikke å bestemme meg for hvilken mann fra bareflort.no jeg skal dra med. Alle der er eventyrlystne og unike.

Sukkersøt 20, Molde

All The Hot Singles Are Here

Stemt frem som beste datingapp for homofile i Norge i tre år på rad!

Vi vet at du er opptatt, så vi har laget den beste appen for deg som kan brukes mens du er i farta! Menn ønsker ikke å bruke ukesvis på byen for å få sex, og de vil heller ikke sitte ved datamaskinen hjemme for å prøve å få sex! Derfor trenger du ikke å være hjemme for å finne en kjekk mann å ha sex med! Last ned Bare Flort til mobilenheten din etter at du har registrert deg hos vår topprangerte tilfeldig sex- og datingside! Det er enkelt og moro – du trenger aldri å vente på å ha sex igjen!
Horny Members Are Ready To Meet Tonight

Få sex når og hvor som helst!

Vår prisvinnende app gjør det mulig for deg å få sex hvor som helst, uansett om det er dag eller natt når føler for å møte noen! Ved å bruke spesialverktøy kan du møte medlemmer som er i ditt nærområde og som er online samtidig som deg. Du kan angi hva slags medlemsprofiler som passer til dine ønsker, eller du kan foreta et bredt søk for å finne noen som er tilgjengelig. Uansett hvordan du ønsker å treffe noen – vi har løsningen! Ved å bruke alternativet “diskrete varsler”, trenger du aldri å bekymre deg for at kollegaer eller venner vet at du avtaler ditt neste sextreff. Sørg for at privatlivet ditt er privat med den beste datingappen. I tillegg til å bruke diskrete varsler, kan du også bruke vektøyet “diskret søk”! Hvis du ønsker å være usynlig når du blar gjennom medlemmer, kan du sørge for at møtene dine er skjulte. Du kan alltid kontrollere hva folk kan se, hvem som kan kontakte deg, og hvem du blir matchet med. Uansett hva du vil, er det du som er i førersetet.
Bli en av alle sexy mennene nå og MØT NOEN I KVELD!

Se brukervurderinger

Jeg liker å elte deig og prøve nye oppskrifter. Av og til ønsker jeg å dele kreasjonene mine med noen. Jeg besøker derfor bareflort.no for å finne menn som er interesserte i å ha det moro med en kjevle... resten er historie.

Kokk8392 29, Moss

Jeg liker rollespill og ulike kostymer. Jeg vet godt hva jeg liker, og dette tiltrekker av en eller annen grunn mange frustrerte skuespillere. Vi møtes via bareflort.no og velger rollene våre. Av og til spiller vi allerede fra det øyeblikket vi møtes på restauranten.

Rollespill95 23, Kongsberg

Jeg tenker alltid på sex, og jeg tenner på å bli penetrert. Jeg elsker dominente karer jeg møter på bareflort.no fordi de tar føringen og gir meg akkurat det jeg vil ha.

TaMeg 21, Ålesund

Hook Up With Women In Only A Few Minutes!

Norske, homofile menn elsker å møte andre via BareFlort

Homofile og bifile menn vet at de har kun ett valg for å få det de trenger, og det er Bare Flort! Registrer deg i dag og møt sexy, homofile menn fra nærområdet! Det er ingen hemmelighet bak suksessen – ihvertfall ikke nå når brukere av datingsider har stemt frem Bare Flort som den beste datingsiden for homofile og bifile menn på nettet. Finn ut hvorfor alle snakker om oss, og registrer deg nå for å møte kjekke menn! Det tar kun et øyeblikk å opprette en konto. Før du vet ordet av det, blar du gjennom millioner av attraktive, tilgjengelige og spennende menn som er klare til å møtes. Menn i hele Norge og resten av verden bruker tjenestene våre til å møte andre homofile menn i nærheten, uansett om det er Oslo, Bergen eller Trondheim eller steder de reiser til – Europa! Hvorfor? Fordi vi har de mest sexy medlemmene I HELE VERDEN! Registrer deg hos Bare Flort for å få tilgang til DE MEST SEXY HOMOFILE OG BIFILE MENN I NÆRHETEN!
We're Rated As The Most Preferred Adult Hookup Site By Top Men's Magazines

Homofile menn elsker å møtes via BareFlort

Lurer du på hvorfor vi er så populære blant homofile menn? Det er fordi vi har designet nettsiden vår for å imøtekomme alle behovene og ønskene dine.

Vi vet at du ikke alltid har tid eller tålmodighet til å finne en date på byen hver gang du ønsker å ha tilfeldig sex. Du har dessuten sannsynligvis datet alle i omgangskretsen din – og alternativene blir færre jo flere personer du dater. Derfor har mer enn 88 % av homofile og bifile menn bare i USA begynt å bruke datingsider for voksne for å finne kompatible menn! Det er ikke alltid like enkelt å se hvem som er homofil og tilgjengelig. Ved å bruke vårt datingnettverk slipper du å gjette. Vi vet at en av de vanskeligste delene av å ha et seksuelt tilfredsstillende liv som homofil mann er utfordringen med å møte andre seksuelt tilgjengelige, homofile menn! Vel, når du begynner å date på nettet via BareFlort, er den største utfordringen å omorganisere timeplanen slik at du har tid til alle møtene!
Why Are We The Easiest Hookup Site To Use?

Den eneste datingsiden for homofile du trenger: Bare Flort

Uansett hva du vil ha, hvem du vil ha, og hvor ofte du vil ha det, garanterer vi at bareflort.no. har det du trenger! Lyst til å vite hvordan du kan få det? Registrer deg i dag og ta en titt. Oppdag flere av våre unike funksjoner, og hvorfor vi er den mest populære datingsiden for homofile og bifile menn i hele verden!

Bla gjennom tilgjengelige medlemmer

Denne verdenenen er ny for meg. Men bareflort.no. har gjort det hele mye enklere. Nå blar jeg bare gjennom profilene, sender av gårde noen meldinger og har massevis av valgmuligheter. Jeg elsker å utforske denne siden av meg.

Jeg er nyinnflyttet og har ingen venner som kan ta meg med ut og vise meg byen bareflort.no. er den perfekte mulighet til å åpne omgangskretsen og noen andre ting...

Everyone Is Hooking Up Online!

Møt de mest sexy mennene i Norge, uansett by!

Vi har blitt kåret til den mest brukervennlige og mest populære datingsiden for homofile og bifile. I tillegg har vi blitt kåret som siden med de mest attraktive mennene! Det er enkelt å møte de kjekkeste mennene du noensinne har sett. Bruk våre enkle meldings- og varslingsverktøy. I motsetning til andre sider, krever vi ikke at medlemmene våre skal “like” deg tilbake eller gjennomføre uendelige spørreundersøkelser for å “låse opp” tilgang. Hvis du finner en kjekk mann, kan du enkelt sende ham en melding! Du trenger ikke å være begrenset til byen eller området du bor!
Find Your Perfect Adult Hookup!

Vi er den mest populære datingsiden i verden!

Nettsiden vår er så populær at vi har millioner av medlemmer blant annet i USA, Canada, Europa og Asia! Uansett om du er på ferie eller bor i en by der det er vanskelig å finne SEXY OG TILGJENGELIGE HOMOFILE ELLER BIFILE MENN, har du kommet til riktig sted! Menn i hele verden har stemt frem BareFlort som den beste datingsiden på nettet. Hvordan er det mulig? Mange modeller, kjendiser, menn fra treningsstudioer og profesjonelle henvises til nettsiden vår via programmer som ekspertene våre har skapt. Dermed kan vi tilby den aller BESTE TJENESTEN TIL DEG!
We Live Up To Our Promises!

Vi vil at du skal være fornøyd!

Vi matcher deg med de kjekkeste homofile og bifile mennene som er tilgjengelige. Hvis du er ute etter enda mer kinky moro, kan du besøke vår andre avdeling og MØTE PAR FOR Å HA EN SEXY TREKANT! Heterofile menn, bifile menn og eventyrlystne kvinner venter på å møte deg AKKURAT NÅ! Er du fremdeles ikke overbevist? Registrer deg og ta en titt! Det tar kun et lite øyeblikk, og du vet aldri hvilke sexy menn du kommer til å finne!

Møt millioner av sexy menn nå!

Kom i gang nå!