Bli medlem nå! Det er GRATIS
Jeg er:
Skriv inn informasjonen din:
Velg din alder:
Skriv inn hvor du er:
Tilbakestill passord

Skriv inn e-postadressen din nedenfor, og vi sender deg instruksjoner for å opprette et nytt passord. Pass på at du oppgir den samme e-postadressen du brukte til å opprette profilen din.

Fikk ikke e-post? Sjekk din søppelpost-mappe!

Din forespørsel blir behandlet.
Vennligst vent…
Profile Picture

“Nettsiden Bare Flort er best!”

SøteCecilie, 24, Haugesund

Finn den riktige, norske mannen nå!

step1

Møt andre flotte gutter i dag!

Oppgi en gyldig e-postadresse og lag et spennende brukernavn for å begynne å søke. Last opp et flatterende bilde, og du er klar til å MØTE FLOTTE MENN NÅ!

step2

Se våre lokale gutter nå!

Vi har tusenvis av lokale, mannlige medlemmer som håper å møte en kvinne som deg. Se medlemmene våre nå og se om du klarer å finne den riktige!

step3

Chat nå og gjør deg klar til å dra på date!

Send meldinger til hotte menn, eller vent på at de strømmer til deg! Uansett hvordan du liker å date, finner du garantert den perfekte daten hos Bare Flort!

Bla gjennom tilgjengelige, norske menn

Jeg er svært aktiv og liker blant annet ekstremsport. På bareflort.no finner jeg andre kvinner med samme smak. Med disse jentene kan jeg dele mye mer enn jeg normalt kan.

AktivJente 30, Oslo

Jeg er svært gjennomtenkt, og i tillegg til å gi damen komplimenter, vil jeg gjerne tilfredsstille henne. Via bareflort.no møter jeg mange damer som vil tilbringe tid med meg. De liker det jeg har å tilby.

LarsErobreren 25, Porsgrunn

Jeg liker å gå på teater, museum og bar. For å være helt sikker på at jeg slikker å gjøre dette alene, logger jeg på bareflort.no og lar jentene vite hva jeg er ute etter. Dette fungerer helt fint, for jeg får massevis av meldinger fra jenter som vil dra ut sammen med meg.

SexOgmer 26, Oslo

All The Hot Singles Are Here

Datingnettsider er den mest populære måten for å finne en date

Som ledende datingside i Norge, byr bareflort.no på brukervennlige medlemsfunksjoner slik at du kan fokusere på mennene du vil ha istedet for å prøve å finne ut hvordan du bruker nettsiden vår! Det er en grunn til at vi har blitt den mest populære datingnettsiden – vi sørger for at internettopplevelsen din er uanstrengt.
Why We're The Best Hookup Finder

Alle bruker Bare Flort for online dating og tilfeldig sex

Det å sjekke opp og møte gutter på byen hører fortiden til. Norske kvinner er for opptatte med karrieren, sosiale liv og sine egne interesser til å kaste bort tid på å snakke med fulle menn. I en fersk avstemning i et kvinnemagasin ble det avdekket at mer enn 85 % av single kvinner mellom 18 og 50 år bruker nettbaserte datingtjenester for å finne menn. En enda større prosentandel av menn gjør det samme. Med slike tall går du glipp av et enormt utvalg på datingmarkedet hvis du ikke registrerer deg! Hvorfor bruker alle nettbasert dating for å møte noen? Kom og finn ut... og finn sexy nordmenn!.
Horny Members Are Ready To Meet Tonight

Det er så mye enklere å finne en bedre date på Bare Flort!

Uansett om det er kvantitet eller kvalitet du er etter, bør du velge online dating. I tillegg til å være best når det gjelder antall medlemmer og attraktive menn, er bareflort.no SVÆRT ENKELT å bruke for å finne en passende match for deg. Hvis du er lei av å se de samme mennene dukke opp på den vanlige datingsiden din, bør du prøve Bare Flort. Vi har strenge retningslinjer for diskresjon og personvern slik at du aldri trenger å bekymre deg for at kollegaer eller familiemedlemmer finner ut at du er på en datingside. Men, vi tilbyr også tjenestene våre til en mer bestemt og profesjonell medlemsbase. Du er garantert å få en date med din DRØMMETYPE – uansett om du er i Oslo, Bergen, Tromsø eller andre steder i Norge!
Kom og prøv! Hva venter du på?

Se brukervurderinger

Folk tror ikke at jeg mangler noe. Jeg har riktignok en god jobb, familie og venner, men jeg hadde ingen kjæreste. Jeg hadde behov for dypere samtaler. Jeg begynte å bla gjennom profilene og sende meldinger til jenter jeg fant på bareflort.no Nå innser jeg at jeg har lett på feil sted. Nå har jeg det mye bedre!

BedreLiv 31, Hønefoss

Det er ikke alle som liker det samme, men på bareflort.no finner du garantert noen som liker det samme som deg. Jeg vil ha det moro, dele lidenskapen og ha sikker sex. Denne nettsiden gir meg alt jeg trenger.

SexyHunk 34, Haugesund

Jeg liker å gå lange turer i marka, slå opp telt og spille på gitaren min. Jeg ønsker å dele dette med en kvinne som ikke er avhengig av å ha med sminkevesken og mobilen. bareflort.no hjelper meg med å finne vakre kvinner som er eventyrlystne og enkle. Jeg elsker denne nettsiden!

LaOssDra 25, Tønsberg

Hook Up With Women In Only A Few Minutes!

Bare Flort er det beste stedet å finne tilgjengelige menn

Lurer du på hvor alle venninnene dine møter kjekke menn? Det er helt sikkert ikke på den lokale puben. De fleste menn du ønsker å date eller møte er opptatt med jobb, hobbyer og venner. Uansett om det er snakk om Oslo, Drammen eller Bergen, har de ikke tid til å kaste bort tid på byen. Derfor bruker de nettbaserte datingsider. Kvinnemagasiner har rangert oss som best på markedet, så stol på oss når vi sier at vi vet hvor alle tilgjengelige menn er!
We're Rated As The Most Preferred Adult Hookup Site By Top Men's Magazines

Finn mannen som kan oppfylle alle fantasiene dine

Uansett om du er ute etter en date med den rette, eller et tilfeldig møte, kan vi hjelpe deg med å finne akkurat det du er ute etter. Prøv gratis nå! Med våre avanserte, men brukervennlige søkeverktøy, kombinerer vi lokasjon, seksuelle interesser, fysiske egenskaper, yrke og nøkkelord for å hjelpe deg med å finne akkurat den mannen du er ute etter. Hvis du ikke har noen spesielle preferanser, kan du søke etter lokale menn uten restriksjoner. Og du slipper å fylle ut spørreundersøkelser NOENSINNE! Vi har de fleste heteroseksuelle mennene av ALLE datingsidene på nettet! DU FINNER DET DU ER UTE ETTER HER.
Why Are We The Easiest Hookup Site To Use?

Velg etter eget ønske.

Bruk videochat-funksjonen vår til å “møtes” før dere møtes i virkeligheten. Mange av våre mannlige og kvinnelige medlemmer liker å bruke den private videochat-funksjonen vår. Hvorfor vente til selve daten for å finne ut hvorvidt du er tiltrukket til vedkommende? Og, hvis du er interessert, hvorfor ikke tjuvstarte på forspillet? I tillegg til å begynne chatte- og videochat-funksjonen, kan du legge medlemmer i “favoritter” eller du kan blokkere dem. Du kan vises som synlig eller online, og angi diskrete varsler for når nye kjekkaser dukker opp i nærheten av deg!

Finn ut hvorfor kvinner elsker Bare Flort!

Bla gjennom tilgjengelige medlemmer

Jeg har lyst til å reise rundt hele Norge sammen med menn som er eventyrlystne, også i senga. Jeg vil ikke ha rutine, det er for kjedelig. Via bareflort.no. kan jeg chatte med menn via nettkamera. De snakker så sexy at jeg kan se for meg akkurat hva de har lyst til å gjøre med meg. Det ender nesten alltid med en date.

Jeg liker å bli fortalt hva jeg skal gjøre, og bli satt i håndjern. Da jeg prøvde å snakke om dette med eksen min ble det bare rart, og jeg fikk ingen forståelse. Alt er så enkelt med bareflort.no. Mennene er åpne og vet hva de skal gjøre for å tenne jenta. De vet hvordan de skal ta kontroll når de blir bedt om det.

Everyone Is Hooking Up Online!

Kvinner, ta kontroll over sexlivene deres med BareFlort!

I dag er kvinner sterkere og mer lidenskapelige enn noensinne når det gjelder å ta kontroll over forholdene sine og seksuelle opplevelser. De er ikke lenger fornøyd med å holde fantasiene sine hemmelig, og får endelig det de vil ha på soverommet. Dagens kvinner vet at det ikke er nødvendig å vente på at en mann på gata eller i byen skal legge merke til dem. Hun tar saken i egne hender ved å uttrykke hva hun vil, og hvem hun vil ha det med. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke nettbaserte datingsider! Hvordan kan bareflort.no gi dagens kvinne det hun vil ha? Les videre!
Find Your Perfect Adult Hookup!

Bare Flort er perfekt for travle kvinner som er i farta!

Bruk vår prisvinnende dating-app for å møte menn mens du er i farta! De fleste kvinner har jobber og liv utenfor datingscenen, og det kan være veldig vanskelig å møte menn – spesielt noen som passer for de seksuelle ønskene og forholdene man måtte ha. Derfor har vi utviklet en perfekt app slik at du kan finne menn innen en viss avstand, aldersgruppe og “type” – selv når du er på butikken! Vi mener at dating skal være enkelt, og nå kan det være det!
We Live Up To Our Promises!

Eksperter sier at dating utenfor nærmiljøet og komfortsonen gir mer tilfredsstillende forhold!

Folk har en tendens til å gro fast når de dater noen i den nærmeste omgangskretsen. I tillegg kan det bli vanskelig når forhold tar slutt. Så, hvorfor ikke finne en mann du aldri ville ha møtt ellers? Vi lover at du kommer til å bli gledelig overrasket. Du trenger ikke å se utenfor byen. AH har de hotteste single fra hele Norge, og er klare til å matche dem med kvinner som deg.

Finn den rette mannen på kortest mulig tid!

Vi tilbyr flere lokale, tilgjengelige menn i ditt nærområde enn noen annen datingside på nettet. Vi har dessuten et søkeverktøy som kan brukes til å finne menn med de samme seksuelle interessene og behovene som deg – du trenger ikke å kaste bort tid på å lete! Hvis du har lyst til å bli enda villere, kan du

Møt lesbiske og bifile kvinner og par!

Oppdag seksuell tilfredsstillelse nå!

Ha sex i kveld!