Bli medlem nå! Det er GRATIS
Jeg er:
Skriv inn informasjonen din:
Velg din alder:
Skriv inn hvor du er:
Tilbakestill passord

Skriv inn e-postadressen din nedenfor, og vi sender deg instruksjoner for å opprette et nytt passord. Pass på at du oppgir den samme e-postadressen du brukte til å opprette profilen din.

Fikk ikke e-post? Sjekk din søppelpost-mappe!

Din forespørsel blir behandlet.
Vennligst vent…
Profile Picture

Jeg er oppe om natta på grunn av bareflort.no. Jeg er så spent at jeg ikke klarer å sove!

SexyDame, 29, Drammen

Møt hotte, norske lesber nå!

step1

Det er enkelt, raskt og gøy å registrere seg!

Registrer deg med en gyldig e-postadresse, opprett et sexy brukernavn, og verifiser! Det er enkelt, og tar kun et øyeblikk. Hvorfor nøle? Du kan møte drømmekvinnen! Start nå!

step2

Let og finn lokale kvinner!

Tusenvis av norske lesber og bifile kvinner bruker Bare Flort. Bli med på moroa og bla gjennom sexy lesber NÅ! Du er kun noen øyeblikk unna sexy moro!

step3

Send melding og møt lesber!

Send melding til lokale kvinner i Norge og møt dem på en date! Uansett hva du vil ha hjelper vi deg med å finne det på det beste lesbiske og bifile datingnettverket på markedet.

Bla gjennom tilgjengelige medlemmer

Det er null problem å finne menn som vil ha sex med damer. Jeg er tynn og litt rar, og det er tydelig at menn liker det. Men jeg liker jenter. På bareflort.no kan jeg finne damer uten å plages med oppmerksomhet fra menn. Det er så deilig!

SøtogRar 23, Stavanger

Det kan være vanskelig å presentere seg som lesbe. Det kan være vanskelig å tolke signaler, og ubehagelige situasjoner kan oppstå. Med bareflort.no unngår jeg alt dette når jeg forteller jenter om planene mine.

NullProblemer 20, Fredrikstad

Jeg tenker ofte tilbake på tidligere forhold, og savner det å gå hånd i hånd med en jente. Etter at jeg bestemte meg for å prøve bareflort.no har jeg hatt muligheten til å møte damer som vet hva de vil ha. Damer som ikke bare et ute etter sex, men som vil ha noen å være sammen med.

MåHaMer 24, Skien

All The Hot Singles Are Here

Funksjonene våre gjør at du aldri vil forlate oss!

Datingopplevelsen på nettet handler ikke bare om å bla gjennom profiler og møtes for å ha sex. Vi ønsker å gi deg en brukervennlig nettside og app, og et spennende og praktisk utvalg av medlemsfunksjoner! Vi har samarbeidet med de beste ekspertene innen dating og teknologi for å sørge for at du får en best mulig opplevelse!

Se de populære funksjonene på datingsiden vår!
Why We're The Best Hookup Finder

Videochat gjør det mulig å se hvem du snakker med!

Du trenger ikke å bekymre deg for å bruke timer, dager eller uker på å snakke med noen, og så bli skuffet når dere møtes. Med videochat-tjenesten vår kan du både se og høre kvinnen du er interessert i. Mange av våre eventyrlystne medlemmer liker også å bruke videochatten til andre, sexy ting...
Why We're The Best Hookup Finder

Usynlighetsfunksjon og diskret modus for å sørge for at privatlivet ditt er privat!

Du trenger ikke å bekymre deg for at venner, familie eller kollegaer blar gjennom datingprofilen din. Med bareflort.no har du mange personvernalternativer å velge blant. Hvis du foretrekker å være skjult for andre i søk, og kontakte medlemmer når du selv ønsker det – er det selvsagt mulig! Hvis du har snakket med eller møtt medlemmer og bestemt deg for at du ikke lenger vil ha kontakt, kan du velge å se ut som at du har avregistrert deg. Det er ikke alt! Vi har også diskrete innstillinger på varsler! Vi sørger for at du er den eneste som vet hva som skjer i privatlivet ditt!
Horny Members Are Ready To Meet Tonight

Varsler om nye, lokale medlemmer og nyhetsbrev med datingartikler for lesber!

Aldri gå glipp av nye, single kvinner i nærområdet. Når du melder deg på nyhetsbrevet vårt og varslene våre, sørger vi for at du blir gjort oppmerksom på alle tilgjengelige kvinner som passer for deg! Prøv oss nå! Det tar kun noen få øyeblikk, og du kan begynne å bla gjennom vakre jenter nær deg, uansett hvor i Norge du er – Oslo, Kristiansand, Bergen...!

Se brukervurderinger

Flere har bemerket at jeg har myk hud og lukter som friske bær. Jenter elsker kroppen min. Jeg lar dem gjøre som de vil, fordi jeg er den som får mest nytelse! Via bareflort.no har jeg muligheten til å møte mange søte jenter som er gode i senga og som elsker å ta kontroll.

Søtnos 26, Porsgrunn

Jeg liker å kle meg ut og bruke fantasien via rollespill. Etter at jeg begynte å bruke bareflort.no har jeg forstått at dette er ganske vanlig. Jeg elsker det.

SøtPus 21, Sogndal

Kroppen min er sensuell, og jeg elsker å gå i korte kjoler. Seksualitet er veldig viktig for meg. På bareflort.no møter jeg mange damer som er som meg, og som har den samme selvtilliten. Jeg leter etter kvinner som trives på soverommet.

SexySexy 28, Oslo

Hook Up With Women In Only A Few Minutes!

Lesber elsker BareFlort til alle datingbehov

Finn ut hvorfor vi er stemt frem som den beste datingsiden for lesbiske og bifile kvinner i de beste kvinnemagasinene i verden. Registrer deg nå og møt sexy kvinner! Det tar kun et lite øyeblikk, og du kan bla gjennom millioner av attraktive og tilgjengelige kvinner. Vi er den mest populære datingsiden for lesber overalt, ikke bare i Norge! Millioner av kvinner over hele verden bruker tjenestene våre for å møte kvinner der de bor og reiser – fordi nettsiden vår er SÅ ENKEL Å BRUKE! Ved å registrere deg hos bareflort.no får du tilgang til TUSENVIS AV LESBISKE OG BIFILE KVINNER I NÆRHETEN, uansett om du er i Oslo, Bergen, Trondheim eller andre steder i Norge!
We're Rated As The Most Preferred Adult Hookup Site By Top Men's Magazines

Kvinner i Norge bruker BareFlort for å møte andre lesbiske

Vi er så populære blant kvinner fordi vi imøtekommer DINE behov og ønsker. Vi vet at du ikke har tid til å finne en date på byen hver gang du ønsker å møte noen. Datingutvalget i nærmiljøet ditt er begrenset, og det blir mindre jo flere personer du dater. Derfor har 80 % av lesbiske, bifile og bi-nysgjerrige registrert seg på datingsider på nettet for å finne en date! Du kan ikke si hvem som er interessert i deg ved å gå nedover gata – men du kan vite hvem som er tilgjengelig og interessert ved å bruke vårt datingnettverk. Vi tar din seksuelle og emosjonelle tilfredshet på alvor. Derfor tilbyr vi en enestående tjeneste som passer perfekt for lesbiske kvinner! All datingfrustrasjon forsvinner hver gang du logger inn hos bareflort.no!
Why Are We The Easiest Hookup Site To Use?

Du trenger aldri å registrere deg hos en annen datingside igjen!

Vi garanterer at vi har akkurat det du vil ha, hvem du vil ha, og så ofte du vil ha det hos bareflort.no!

Les videre for å finne ut mer om våre unike funksjoner, og hvorfor vi er den foretrukne datingsiden for lesbiske i hele verden!

Bla gjennom tilgjengelige medlemmer

Jeg elsker leken sex. På bareflort.no. finner jeg mange damer som liker å bruke sjokolade, krem og jordbær... for å gi litt ekstra piff på soverommet.

LGBTW-møter er gjerne svært sære. Jeg foretrekker å gå på pub eller en café. Men få kvinner der vil ha det samme som meg. Derfor er bareflort.no. det perfekte valg for å finne kvinner å ha det moro med.

Everyone Is Hooking Up Online!

Bruk appen vår for å møte lesbiske å date!

Alle bruker vår populære mobilapp! Kvinner i hele verden, inkludert mange i Norge, foretrekker bareflort.no!

Vi tilbyr et enkelt grensesnitt og topp pålitelighet, samt døgnåpen kundestøtte. Teamet vårt av teknologieksperter hjelper oss med å videreutvikle datingappen vår! BareFlort-appen er kompatibel med de fleste mobilenheter, og inkluderer alt nettsiden har – slik at du aldri trenger å være uten. Du kan chatte mens du er i farta, videochatte hvor som helst, og motta varsler ved nye meldinger og medlemmer! I tillegg finnes det egne app-funksjoner, inkludert en avansert GPS-funksjon. Uansett hvor du er, kan du finne en tilgjengelig kvinne!
Find Your Perfect Adult Hookup!

Finn den perfekte kvinnen med vår spesielle søkefunksjon!

I en fersk spørreundersøkelse utført av bareflort.no i samarbeid med populære damemagasiner, oppdaget vi en av de største grunnene til at kvinner ikke er fornøyd med andre datingsider; nemlig at de mangler muligheten til å spesifisere søk.

Vi er den eneste datingnettsiden som matcher deg med AKKURAT det du søker etter!
We Live Up To Our Promises!
Uansett om du har fysiske, personlige eller seksuelle preferanser, kan vi finne den riktige kvinnen for deg. Ved å lage en profil og svare på noen av spørsmålene våre, kan du få en perfekt match i ditt nærområde. Uansett om du er ute etter et langsiktig forhold, tilfeldig sex, betingelsesløs sex, eller du bare er nysgjerrig – vi kan oppfylle behovene dine. Vi er stolte over vår eksepsjonelt høye suksessrate. Mer enn 90 % av medlemmene våre er “veldig fornøyd”. Lurer du på hvordan det er mulig at så mange er fornøyd med kun én datingside på nettet? Kom og finn ut hva alle snakker om, og møt andre akkurat når du vil!

Ta skrittet i kveld, og finn kjærlighet og sex!

Registrer deg gratis!